Placki ziemniaczane z kawiorem i łososiem | Chrupiące placki ziemniaczane z czerwonym kawiorem i wędzonym łososiem, a do tego siekane jajko, szczypiorek, cebula i kwaśna śmietana | 25zł |
Krewetki w białym winie | Krewetki duszone w białym winie z pomidorkami i czosnkiem | 35zł |
Pierogi z cielęciną i grzybami | Domowe pierogi z cielęciną i grzybami okraszone chrupiącym boczkiem | 15zł |
Śledzie na dwa sposoby | Marynowane śledzie podane na dwa sposoby:
- pod śmietanową pierzynką na plastrach z jabłka, marynowanego buraka i kiszonego ogórka - w oleju z cebulą |
20zł |
Nóżki wieprzowe | Nóżki wieprzowe z domowymi marynatami, octem i świeżo tartym chrzanem | 15zł |
Kaczka z pieca | Kaczka z pieca na sosie ze złotej renety i leśnej żurawiny z opiekanymi ziemniakami i smażonym jabłkiem | 20zł |
Filet z suma | Filet z suma na sosie z białej cebuli i zielonego pieprzu z blanszowanym szpinakiem, z czosnkiem i czarną soczewicą | 10zł |
Filet z halibuta | Filet z halibuta na sosie z suszonych prawdziwków z brokułem, kaszą pęczak z groszkiem, parmezanem i chrupiącym pasternakiem | 25zł |
Beza migdałowa | Delikatna beza migdałowa z kremem pomarańczowym i likierem cointreau na musie z truskawek | 25zł |